Cautare

61441 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (4.49 secunde)
• Pagina de Media scrie, la randul sau, ca Sorin Oancea a demisionat din toate pozitiile de conducere detinute in trustul Intact si va fi noul partener al lui Bobby Paunescu, urmand sa detina o parte din B1 Tv.
Dani Otil si Razvan Simion, realizatorii matinalului de la Antena 1, au dat lovitura. Cei doi au incheiat un contract cu postul de televiziune din Baneasa pentru a se ocupa si de emisiunea X Factor ce va fi lansata in curand.
Am incercat, astfel, sa protestam impotriva inchiderii Antena 3. ... Multi nu au mai avut rabdare sa citeasca precizarile noastre sau ale altor cititori, injurand din prima, eventual amenintand ca nu vor mai deschide niciodata DeCeNews. ... Experimentul a dovedit, insa, polarizarea extrema din societate.
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. ... Din pacate, nu ma mai intereseaza decat iconoclastul Radu Banciu.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00. ... M-am intors din vacanta cu 52 de kilograme.
Stie prea bine ca e dintre cei pe care ii critic din sustinere. ... La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3.
Stie prea bine ca e dintre cei pe care ii critic din sustinere. ... La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3.
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Va mai avea o fetita!", a declarat Simona Gherghe, miercuri, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.
Mironescu va porni de la o serie de documente pe care le-a primit la cabinetul sau parlamentar si care aduc informatii inedite despre felul in care fosta intrepindere ceausista Crescent a devenit, in timp, Grivco, Antena 1, Antena 3 etc, adica firmele controlate azi de Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. ... "Seamana cu miscarea anilor ‘30, cand se apela la formule din astea.
Acesta a declarat, la Antena 3, ca exista un calendar si o serie de obiective care trebuie indeplinite pe parcursul acestui an. "Sunt trei directii mari pe care ofensiva din 2012 a USL va trebui sa se desfasoare.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Cei care nu (mai) sunt in PD-L mentionati aici fac parte tot din modelul de succesuri fata de care am incompatibilitate pana la greata. Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil:
Cum deja v-am obisnuit, ofertele speciale prezente in cadrul tIMOn fac parte din portofoliile dezvoltatorilor, dar si ale unor agentii imobiliare, promovand astfel discounturile valabile doar pentru vizitatorii Targului Imobiliar National tIMOn:
Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate. ... Are un baiat - Ayan (9 ani), din ultimul mariaj.
Desi s-a pregatit intens, anul trecut i-a fost interzisa participarea de 1 Decembrie. ... Primul-ministru i-a promis fetitei, in direct, la Antena 3, ca anul acesta va fi prezenta alaturi de "colegii" ei jandarmi.
vedeteblog.com publica fotografii cu cateva vedete ale Antenei 3 imbracate de 1 Decembrie in costume populare romanesti: ... - Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc? Un posibil raspuns este cel din finalul stirii:
google-analytics.com